Form of Work
Książki
(11)
Status
available
(11)
Branch
BIBLIOTEKA FACHOWA
(11)
Author
Kierebiński Czesław
(1)
Szopa Stanisław
(1)
Year
2010 - 2019
(2)
2000 - 2009
(1)
1990 - 1999
(1)
1980 - 1989
(4)
1970 - 1979
(3)
Country
Poland
(11)
Language
Polish
(11)
Subject
służba żywnościowa
(10)
gospodarka w siłach morskich
(2)
sprzęt służby żywnościowej
(2)
żywienie zbiorowe
(2)
DD/4.21.1.1
(1)
DU-4.21.1(A)
(1)
Służba żywnościowa
(1)
bytowanie
(1)
normy
(1)
piekarnie wojskowe
(1)
polowy magazyn
(1)
stołówki żołnierskie
(1)
środki ochrony żywności
(1)
11 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. Żywn.2293/11, Żywn.2293/10, Żywn.2293/9, Żywn.2293/8, Żywn.2293/7, Żywn.2293/6, Żywn.2293/5, Żywn.2293/4, Żywn.2293/3, Żywn.2293/2, Żywn.2293/1 (11 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. Szt.Gen.2628/4, Szt.Gen.2628/3, Szt.Gen.2628/2, Szt.Gen.2628/1 (4 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. Żywn.1141/1 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. Żywn.3348/1 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. U-2898/1 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. Żywn.3249/1 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. Żywn.2190/16, Żywn.2190/15, Żywn.2190/14, Żywn.2190/13, Żywn.2190/12, Żywn.2190/11, Żywn.2190/10, Żywn.2190/9, Żywn.2190/8, Żywn.2190/7, Żywn.2190/6, Żywn.2190/5, Żywn.2190/4, Żywn.2190/3, Żywn.2190/2, Żywn.2190/1 (16 egz.)
No cover
Book
In basket
Zakres i zawartość: Zasady organizacjio systemu zabezpieczenia żywnościowego w czasie pokoju. Normowanie, planowanie i rozliczanie żywienia osób uprawnionych i zwierząt. Pozyskiwanie, dostarczanie, gromadzenie i magazynowanie środków spożywczych. Przygotowanie i dystrybucja posiłków w warunkach garnizonowych i polowych. Organizacja żywienia w czasie działań kryzysowych i podnoszenia gotowości bojowej. Organizacja żywienia w warunkach szczególnych. Świadczenia usług żywieniowych osobom spoza Sił Zbrojnych. Gospodarka sprzętem służby żywnościowej. Zasady organizacji systemu zabezpieczenia Zywnościowego w polskich kontyngentach wojskowych.Podział kompetencji i odpowiedzialności osób funkcyjnych i komórek organizacyjnych w realizacji zabezpieczenia żywnościowego w czasie pokoju. Zasady organizacji systemu zabezpieczenia żywnościowego w czasie wojny.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. Żywn.3612/5, Żywn.3612/4, Żywn.3612/3, Żywn.3612/2, Żywn.3612/1 (5 egz.)
No cover
Book
In basket
Streszczenie: Zasady organizacji i funkcjonowania obiektów żywieniowych w czasie pokoju. Ogólna charakterystyka, organizacja i funkcjonowania stołówek wojskowych, punktów żywienia kadry, stołówek wojskowych dla kadry, punktów żywnościowych, stołówek okrętowych. Zasady organizacji i funkcjonowania obiektów żywieniowych w czasie wojny. Zasady organizacji i funkcjonowania batalionowego punktu żywnościowego, punktów żywienia i kasyn polowych przy stanowiskach dowodzenia. Przygotowanie i wydanie posiłków w pododdziałach specjalnych i działaniach nieregularnych. Organizacja i funcjonowanie kompanijnego punktu żywienia. Przygorowanie i wydawanie posiłków w pododdziałach i jednostkach medycznych. Rozwijanie, organizacja i funkcjonowanie piekarni polowych. Zasady organizacji punktów żywienia w Polskich kontyngentach wojskowych (PKW). Zasady prowadzenia gospodarki materiałowej służby żywnościowej.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. Żywn.3517/2, Żywn.3517/1 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. Żywn.1921/10, Żywn.1921/9, Żywn.1921/8, Żywn.1921/7, Żywn.1921/6, Żywn.1921/5, Żywn.1921/4, Żywn.1921/3, Żywn.1921/1 (9 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA FACHOWA
There are copies available to loan: sygn. Żywn.1926/10, Żywn.1926/9, Żywn.1926/8, Żywn.1926/7, Żywn.1926/6, Żywn.1926/5, Żywn.1926/4, Żywn.1926/3, Żywn.1926/1 (9 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again