Form of Work
Książki
(204)
Status
available
(198)
unknown
(6)
only on-site
(1)
Branch
BIBLIOTEKA NAUKOWA
(203)
Czytelnia
(1)
Author
Czarnogórski Czesław
(4)
Król Wacław
(4)
Czuchrowski Franciszek
(3)
Hofman Ludwik
(3)
Karpiński Stanisław
(3)
Landau Ludwik
(3)
Rzepniewski Andrzej
(3)
Skalski Stanisław
(3)
Adamczyk Władysław
(2)
Ambrose Stephen E
(2)
Cybulski Henryk
(2)
Dobroszycki Lucjan
(2)
Domański Ludwik B
(2)
Dąbrowska Danuta
(2)
Frank Hans
(2)
Halder Franz
(2)
Konieczny Medard
(2)
Kumaniecka Janina
(2)
Kuropieska Józef
(2)
Luknickij Pavel Nikolaević
(2)
Majewski Adam
(2)
Meissner Janusz
(2)
Michta Norbert
(2)
Pająk H
(2)
Pawlikowski Mieczysław
(2)
Płoski Stanisław
(2)
Reperowicz Stanisław
(2)
Sokół Jan
(2)
Sosnkowski Kazimierz
(2)
Speer Albert
(2)
Sławiński Stanisław
(2)
Tomala Mieczysław
(2)
Urbanowicz Witold
(2)
Witowiecki Tadeusz
(2)
Zubek Waldemar
(2)
Łapicka Zofia
(2)
Żukov Georgij Konstantinovic
(2)
Abraham Roman
(1)
Ambrose Stephen E
(1)
Anders-Nowakowska Anna
(1)
Antipienko Nikołaj
(1)
Antosiewicz Maciej
(1)
Arct Bohdan
(1)
Auderska Halina
(1)
Auton Jim
(1)
Babadżanian Amazasp
(1)
Bagramjan Iwan Christoporowic
(1)
Bartoszewski Władysław (1922-2015)
(1)
Batow Paweł
(1)
Begramjan Ivan Christofovic
(1)
Bezymenskij Lev
(1)
Białostocki Sławomir
(1)
Bielobrodov Afanasij
(1)
Bigorajska Zofia
(1)
Boczkowski Zdzisław
(1)
Bordziłowski Jerzy
(1)
Bortnowska Halina
(1)
Brzęczkowski Jerzy
(1)
Bukowski Ignacy
(1)
Cereniewicz Bogusław
(1)
Chojnacki Władysław
(1)
Ciepiela Józef
(1)
Cieplewicz Mieczysław
(1)
Cieśla Piotr
(1)
Clostermann Pierre
(1)
Cwietkow Wasilij
(1)
Cwynar Michał
(1)
Cynkier Wiesław
(1)
Czerniaków Adam
(1)
Czerwiński Józef
(1)
Czeszko Bohdan
(1)
Czujkow Wasilij
(1)
Czujkow Wasilij Iwanowić
(1)
Darżynkiewicz Olgierd
(1)
Davies Norman
(1)
Dec Władysław
(1)
Devâtaev Mihail
(1)
Dobrosielski Paweł
(1)
Dorba Zygmunt
(1)
Drabkin Artiom
(1)
Dróżdż-Satanowska Zofia
(1)
Duraczyński Eugeniusz
(1)
Dzier Tadeusz
(1)
Ejbich Bohdan
(1)
Fiderkiewicz Alfred
(1)
Fijałkowski Marek
(1)
Flis Edward
(1)
Fruhling Jacek
(1)
Fuks Marian
(1)
Fąfara Eugeniusz
(1)
Gabreski Francis S
(1)
Galicki Mieczysław
(1)
Gancarz Anna
(1)
Gann Ernest K
(1)
Gehlen Reinhard
(1)
Gerlach Heinrich
(1)
Gibson Guy
(1)
Gierczak Andrzej
(1)
Glinka Anna
(1)
Gołowko A
(1)
Year
2010 - 2019
(9)
2000 - 2009
(24)
1990 - 1999
(15)
1980 - 1989
(25)
1970 - 1979
(88)
1960 - 1969
(39)
1950 - 1959
(4)
Country
Poland
(204)
Language
Polish
(202)
English
(2)
Subject
Wojna 1939-1945 r.
(155)
Pamiętniki polskie
(133)
Lotnictwo wojskowe
(36)
Wojsko
(30)
Wojna lotnicza
(27)
Pamiętniki rosyjskie
(23)
Pamiętniki niemieckie
(13)
Partyzantka
(10)
Wojna partyzancka
(7)
Obozy koncentracyjne
(5)
Wojna 1939 r. obronna Polski
(5)
Armia Ludowa
(4)
Pamiętniki
(4)
Pamiętniki amerykańskie
(4)
Piechota
(4)
Polska
(4)
Polskie Siły Zbrojne na Zachodzie
(4)
Bataliony Chłopskie
(3)
Lotnictwo
(3)
Lotnicy
(3)
Niemcy
(3)
Pamiętniki angielskie
(3)
Pamiętniki radzieckie
(3)
Skalski Stanisław, pilot polski (1915-2004)
(3)
Żukow Georgij, marszałek (1896-1974)
(3)
Anders Władysław, generał i polityk (1892-1970)
(2)
Bitwa 1941-1944 r. leningradzka
(2)
Dyplomacja
(2)
Frank Hans, funkcjonariusz hitlerowski (1900-1946)
(2)
Gospodarka wojenna
(2)
Gwardia Ludowa
(2)
Jeńcy wojenni
(2)
Kraków (woj. małopolskie ; okręg)
(2)
Król Wacław, pilot (1915-1991)
(2)
Kuropieska Józef, generał (1904-1998)
(2)
Leningrad
(2)
Meissner Janusz, lotnik (1901-1978)
(2)
Pamiętniki ukraińskie
(2)
Pawlikowski Mieczysław, pilot wojskowy
(2)
Piloci
(2)
Piloci wojskowi
(2)
Samoloty wojskowe
(2)
Sosnkowski Kazimierz, generał i polityk (1885-1969)
(2)
Urbanowicz Witold, pilot (1908-1996)
(2)
Wojska lądowe
(2)
Wołyń (Ukraina)
(2)
wspomnienia
(2)
318 Dywizjon Myśliwsko-Rozpoznawczy "Gdański"
(1)
Antologie
(1)
Arct Bohdan, pilot wojskowy (1914-1973)
(1)
Arktyka
(1)
Artyleria
(1)
Auschwitz (obóz)
(1)
Bartoszewski, Władysław
(1)
Bibliografia
(1)
Bitwa 1940 r. pod Narwikiem
(1)
Bitwa 1944 r. pod Falaise
(1)
Bitwa 1944 r. pod Monte Cassino
(1)
Borman Martin, generał (1900-1945)
(1)
Chłopi
(1)
Czerniaków Adam, senator (1880-1942)
(1)
Dec Władysław, pułkownik (1898-1965)
(1)
Domański Ludwik B., pilot polski (1918
(1)
Duchowieństwo
(1)
Emigracja
(1)
Gabreski Francis S.
(1)
Gehlen Reinhard, generał niemiecki (1902-1979)
(1)
Generałowie
(1)
Harcerstwo
(1)
Hess Rudolf, komendant obozu w Oświęcimiu (1900-1947)
(1)
Holocaust
(1)
II wojna światowa (1939-1945)
(1)
Indeksy
(1)
Katalogi centralne
(1)
Kesselring Albert, feldmarszałek niemiecki (1885-1960)
(1)
Klimkowski Jerzy, żołnierz polski (1909-1991)
(1)
Kobieta
(1)
Korespondenci wojenni
(1)
Kornicki Franciszek, pilot polski (1916
(1)
Marynarka wojenna
(1)
Mechanicy lotniczy
(1)
Montgomery Bernard Law, feldmarszałek (1887-1976)
(1)
Młodzież
(1)
Nazwy własne polskie
(1)
Obóz hitlerowski Auschwitz-Birkenau
(1)
Obóz hitlerowski Dachau
(1)
Operacja "Wisła"
(1)
Oyrzanowski Wacław, mechanik lotniczy (1903-1943)
(1)
Pamiętniki francuskie
(1)
Pamiętniki żołnierskie polskie
(1)
Polesie
(1)
Politycy
(1)
Polityka międzynarodowa
(1)
Polska Partia Robotnicza (1942-1948)
(1)
Polskie Linie Lotnicze LOT
(1)
Prusy Wschodnie
(1)
Raczyński Edward, dyplomata polski (1891-1993)
(1)
Rostworowski Stanisław, generał polski (1888-1944)
(1)
Rudel Hans-Ulrich, pilot niemiecki
(1)
Sosabowski Stanisław, generał (1892-1967)
(1)
Subject: time
1901-2000
(1)
Subject: place
Polska
(1)
Genre/Form
Pamiętniki polskie
(1)
204 results Filter
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 37315, 35789 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 5093 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 35959 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. S-5291/1 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 14638 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 31281, 30587 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 36635, 1739 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 12982, 12981 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
No availability information: sygn. 36636
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 16143 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 7695/2, 7695/1 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 8330/2, 8330/1 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 1393 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 14644 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. S-4001/5, S-4001/4, S-4001/3, S-4001/2, S-4001/1 (5 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 6573/2, 6573/1 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 4703/1 (1 egz.)
No cover
Book
In basket
Konspiracja nad Wisłą i Sanem : 1939-1944 / Jan Sokół. - Wyd. 2 popr. i uzup. - 1976. - 253, [3] s., [16] k. tabl. : il., mapa, portr., tab.
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 13164, 13163 (2 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. S-2179/3, S-2179/2, S-2179/1, 745/1 (4 egz.)
No cover
Book
In basket
This item is available in one branch. Expand information to see details.
BIBLIOTEKA NAUKOWA
There are copies available to loan: sygn. 8122/1 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again